Seguidors

LA IMPORTÀNCIA DE LA TREPITJADA EN LA MARXA NÒRDICA- XERRADA 28-01-23 - MNV MARXA NÒRDICA VALLÈS



El proper 28 de gener del 2023 de 10 a 11.30 h vine a la sala d'actes del Mirador de Castellar de Vallès a gaudir d'una xerrada sobre la importància de la trepitjada en la marxa nòrdica, de la mà dels podòlegs col.legiats Lidia Rodríguez ( 1835) i Carles Rosell (2176).
En la sessió explicaran la importància de fer un estudi biomecànic de la marxa, ja que abans de iniciar qualsevol activitat física cal saber de quina base partim, això inclou antigues lesions, problemes musculars, ossis, etc...Cal conèixer la nostra trepitjada i postura corporal, per saber si a curt o llarg termini podem tenir problemes, i així poder-los evitar o minimitzar al màxim. Durant la ponència aprendrem la feina d'un podòleg en la salut dels peus, així com també la relació amb altres parts del cos. Aprendrem també com podem ajudar a disminuir, eliminar o prevenir alguna patologia provinent de la nostra marxa. Un estudi biomecànic és una exploració complerta del nostre cos, tan en estàtica com en dinàmica, que juntament amb la plataforma de pressions, estudia els forces de reacció del terra cap al nostre cos.

Dir també que s'ha demostrat una relació entre la distribució de les pressions plantars o forces de reacció del terra i la marxa nòrdica. En aquesta xerrada podreu comprovar aquests canvis i quins beneficis pot aportar la marxa nòrdica, tant en la teva salut com per la trepitjada.

No dubtis en apuntar-te per aprendre'n molt més!!!!


INSCRIPCIONS a:
marxanordicavalles@gmail.com
whatsapp: 660871152







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MENÚ