Seguidors

PROPERA SORTIDA EXPERIÈNCIA DISSABTE 22 DE GENER PER LA VALL D'HORTA MÉS TAST DE VINS

En aquesta ocasió les rutes es faran per la bonica Vall d'Horta, en l'entorn privilegiat del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac.

Se'n farà una de nivell més fàcil, de 7 km, amb 160 m de desnivell, i una de nivell intermig d'uns 10 km i amb uns 360 m de desnivell. En ambdós casos seran rutes circulars i tindran zones adequades per a la pràctica de la marxa nòrdica. 


Veurem, entre d'altres, la Roca Sereny, el Castell de Pera, el Marquet de Les Roques i boniques Masies de la Vall d'Horta, i amb una mica de sort algun ramat d'ovelles pasturant...

És una oportunitat magnífica de conèixer la preciosa Vall d'Horta, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Passarem per diverses i boniques masies. Crestejarem una bona estona i gaudirem d'unes maravelloses vistes de 360°. Reviurem la història de Pere Quart al Marquet de les Roques, del Castell de Pera a l'època medieval.... 

En ambdós casos quedarem a les 9 h a la Masia de la Muntada de la Vall d'Horta, on començarem i fi alitzarem les sortides, i, un cop finalitzades, sobre les 12.15 h farem un tastet de vins de la Masia la Muntada acompanyat amb un aperitiu, així com una visita i explicació de les vinyes.


US ESPEREM!!

DEMANEU-NOS INFORMACIO AL 660871152 ( whatstapp) o bé per mail a marxanordicavalles@gmail.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MENÚ