Seguidors

QUI SOM ? Som un Club de Marxa Nòrdica del Vallès fundat a Castellar del Vallès el juliol del 2021,  per fomentar l'hàbit de practicar marxa nòrdica de forma habitual, regular,  amb instructors professionals,  per tal d'aportar beneficis a la salut dels ciutadans i ciutadanes del Vallès i rodalies.

L'equip el formem:

La DOLORS MARTÍNEZ

Tècnica comptable durant més de 30 anys,  que descobreix la Marxa Nòrdica l’any 2016, i la practica regularment des d'aleshores. Forma part de la primera promoció com a  Monitora federativa per la FEEC, formada també en el mètode INWA i FITTREK,  Instructora Esportiva i entrenadora professional de Marxa Nòrdica (quarta promoció oficial a l’Escola Catalana de l’Esport). Inscrita en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya ROPEC . Curs de SVB + DEA realizat a a l'Escola Catalana de l'Esport. Curs oficial acreditat pel CCR i ara amb el nou conveni també a nivell Europeu pel ERC (European Ressuscitation Council). Amb una experiència de més de 4 anys en guiatge de grups de Marxa Nòrdica, en el 2021 s’embarca en aquest projecte amb molta il.lusió.

L' HELENA ARMENGOL:

Directora comercial de professió durant més de 20 anys, formada en MEF(Diplomada en Educació Física per la U.A.B.), Graduada en Marqueting i Vendes,i en Direcció de RRHH per la Euncet , Instructora d'Aeròbic i d'Educació Física per Orthos, Guia de muntanya per itineraris de mitja i baixa munyanya ( EUROINNOVA),  Instructora de Marxa Nòrdica pel Mètode Fittrek, i Instructora INWA,  i amb experiència de més d'un any guiant grups de marxa nòrdica, decideix al 2021 amb una gran il.lusió formar part d'aquest projecte. A més a més, és Tècnica Intermitja en Prevenció de Riscos laborals, està formada en Primers Auxilis i ús de Deas ( desfibrilador) i amb un Nivell Advanced d'Anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MENÚ