Seguidors

PROPERA SORTIDA REGULAR EN DISSABTE: CALDES DE MONTBUI- 18 DE DESEMBRE 2021

Bonica ruta de Sentmenat a Caldes de Montbui, on veurem la Torre Roja i les restes del poblat ibèric que hi trobarem , així com visita guiada pel centre històric de Caldes Montbui. JA LA TENIM!!!!!

· Sortida a les 7:30h del  Parking del Tanatori (agafarem els cotxes necessaris).

· Arribada al Castell de Sentmenat a les 7:45h. Escalfament.

· Sortida a  les 8:00h en dos grups:

-Grup A Realitzarà una sortida de 13 km, nivell moderat, desnivell positiu 304, desnivell negatiu 282, passant pel poblat iberic i la Torre Roja, arribant a Parc de Can Rius en màxim 2:30 h. Sobre les 10:15h arribaran i esmorzarem al.Bar del Parc Rius.

- Grup B, realitzarà una sortida de 7,30 km aproximadament, nivell fàcil per pista. Passarem pel poblat ibèric i per la Torre Roja i arribarem al Parc de Can Rius en màxim d'1:30h. Sobre les 10:00h arribaran i i esmorzaran .

 A les 10.40h anirem cap al punt on comença la visita guiada:

* Visita guiada per Caldes a les 10:50 fins a les 12 h. Començem  a la plaça de l’Ajuntament i visitarem la Font del Lleó, les termes romanes, sala noble i el safareig.

* A les 12:15 h hem d’haver escalfat novament i sortirem per anar cap a Sentmenat. Durada del trajecte, aprox 45 mpels ràpids i 1:15 h pels confort. S’ajusta a la sortida perquè quan arribin els primers estirin i marxin (no han d’esperar a la resta del grup).


RECORDATORI: PORTAR AIGUA,  ROBA CÒMODE I SEGONS LA TEORIA DE LES 3 CAPES, CALÇAT ADEQUAT A TERRANY DE MUNTANYA, ESMORZAR TIPUS ENTREPÀ o bé al Bar de Can Rius

, I FRUITA O FRUITA SECA / BARRETA ENERGETICA. SI ES PREVEU PLUJA PORTAR CAPELINA,
















2 comentaris:

  1. Bon dia
    Com ho puc fer per inscriure'm?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Karmeta,

      envia'm whastapp al 660871152, amb les teves dades: nom i congnoms, telèfon i mail. Sóc l'Helena. Merci,

      Elimina

MENÚ