Seguidors

QUÈ FEM?

  QUINES ACTIVITATS FEM?:


- Sortides/ Entrenaments regulars de marxa nòrdica entre setmana,  amb instructors professional amb diferents nivells, més un dissabte o diumenge al mes:


Nivells:

  • SALUT: en aquest nivell fem sortides de màxim 5 km amb desnivell màxim de 100 m. En aquest nivell som inlcusius i ens adaptem a les necessitats del grup per tal de millorar la mobilitat, la força i l'equilibri a través de la marxa nòrdica.

Els entrenamets del grup Salut seran de  3,5 a 5 km amb desnivell de 150 m màxim. No mirem la velocitat sinó els avanços de cadascú.

  • BASE Els entrenaments dels nivell Base seran d’un densivell màxim entre 150/250 m ( 5,5 a 7 km).Velocitat 4,5,- 5 km/h
  • ADVANCEDLes rutes del nivell Advanced seran d’un desnivell màxim 500-600m ( de 7 a 10 km). 5,5 km/h

- Sortides extraordinàries /experiències de marxa nòrdica i altres temàtiques relacionades amb el benestar i la salut  organitzades pel club ( en caps de setmana, habitualment dissabtes).

- Formació per a iniciants en la pràctica de la marxa nòrdica ( cursos d'iniciació).

- Formació avançada i de perfeccionament per aquells que volen millorar la tècnica.

- Tallers a mida per empreses privades i públiques que vulguin ajudar a  millorar la salut del seus treballadors per assolir objectius de Responsabilitat Social Corporativa i segons les ODS ( Objectius de Desenvolupamnet Sostenible).

- Distribució i assessorament de material especialitzat de marxa nòrdica.

- Col.laboracions amb professionals i   l'àmbit del benestar i la salut per complementar els beneficis de la marxa nòrdica.

- Acords amb centres de l'àmbit de la salut ( CAPs) per ajudar a accelarar la recuperació i/o minvar les seqüeles de persones convalescents.

- Cooperacions  amb associacions i/o fundacions del sector de les persones amb capacitats diverses per millorar la seva qualitat de vida.

- Sessions informatives de marxa nòrdica i de temes relacionats amb benetar i salut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MENÚ