Seguidors

PROPERA SORTIDA REGULAR DE DISSABTE, 13 DE NOVEMBRE 2021, ARENES- SANT LLORENÇ SAVALL

Ja tenim prepararda la propera sortida REGULAR en DISSABTE per a tots els abonats i les abonades al CLUB MNV MARXA NORDICA VALLES:

En aquest cas anirem des de la Zona d'Esbarjo de les Arenes fins a  Sant Llorenç Savall, és un caminada en la que passarem per bonics indrets propers al riu Ripoll, així com per la vorera del riu. L'anada té una distància de 9,5 km i un desnivell acumulat d'uns 200 m, un cop arribem al poble esmorzarem a alguna terrasseta de bar si fa solet,  i qui vulgui pot fer la tornada (ruta circular) i fer 8,2 km més, en total 17,7 km. El desnivell total de la ruta per qui la faci sencera és de 375 m. 


Quedarem a les 8h  hores a la Zona d'Esbarjo de les Arenes, calculem ser a Sant Llorenç màxim a les 11 hores, allà esmorzarem, i/o prendrem un cafetò...qui vulgui agafarà l'autobús que torna cap a Castellar, que surt a les 12 h i a les 14h, i els més intrèpids seguirem la ruta de nou cap a les Arenes fent un camí diferent a la tornada!!

Recordeu portar aigua ( al menys 1 litre), fruita o fruita seca, entrepà (qui vulgui el pot demanar-lo al bar a Sant Llorenç Savall) i diners en efectiu per l'autobús. En cas de previsió de possible pluja cal portar capelina a la motxilla,i, com sempre uns mitjons de recanvi.



Podeu veure i seguir la ruta del WIKILOC aquí:

https://es.wikiloc.com/rutas-marcha-nordica/les-arenes-sant-llorenc-savall-83052274

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

MENÚ